Maak Kennis met Tennis

Kennismakingsdag

T.V. de Molen organiseert op 16 maart een Open Dag. Vind jij het leuk om je vrienden en kennissen uit te nodigen om kennis te maken met tennis? Of ben je benieuwd of de tennissport voor jouw een match is? Heb je wellicht al eerder getennist en wil je weer beginnen? Of wil je gewoon onze vereniging beter leren kennen? In alle gevallen ben je welkom op onze Open Dag. Zien we je dan?

Op deze dag is er iemand van de club aanwezig om jouw te informeren over onze vereniging, maar ook kun je kennis maken met onze leden en natuurlijk kun je zelf ook tennissen. Kom dus in sportkleding en het liefst tennisschoenen of anders schoenen met niet te grof profiel. Voor rackets en tennisballen zorgen wij en de trainer geeft een gratis inlooptraining waarbij je tips en tricks krijgt.

Op zaterdag 16 maart ben je van harte welkom tussen 11.00 en 14.00. Schrijf je in via Optimum Tennis of mail naar [email protected].

Maak Kennis met Tennis

Belangstellenden die nog geen enkele ervaring hebben met tennis kunnen op deze manier kennismaken met deze tak van sport. Het proeflidmaatschap voor 3 maanden dient men aan te vragen bij de tennisvereniging. Om lid te worden van de vereniging klik hier.

MKMT jeugd

• 10 lessen
  • training bestaat uit coördinatie, behendigheid, bal- en -slagvaardigheid
  • proeflidmaatschap voor 3 maanden (incl vrijspelen)