Bar-reglement

Dit reglement vervangt de vorige afsprakenlijst.
  

 • De parksleutel ligt het gehele jaar bij Cees Verhulp, Boomgaard 24 

 • In de kantine hangt achter de bar een sleutelkastje (met cijfercode) met hierin de sleutel om de deur naar de keuken te openen. In de keuken hangen de sleutels om de koelkasten en tap te openen. 

 • Alle seniorleden krijgen via een email de code voor het sleutelkastje, regelmatig zal er een nieuwe code toegestuurd worden om fraude tegen te gaan. Ontvangt u deze code niet, neem dan contact op met de ledenadministratie, Marjan Groen, om uw gegevens te checken! 

 • Alle consumpties dienen in de kassa ingevoerd te worden en dezelfde dag/avond via PIN afgerekend te worden. Het is niet meer mogelijk om contant te betalen. 
   

 • Uitsluitend voor juniorleden zijn er tijdens activiteiten barkaarten te koop met een waarde van € 5,-. Als er consumpties worden ‘gekocht’ met een barkaart, hoeven deze niet aangeslagen te worden op de kassamaar alleen afgestreept op de barkaart.
   

 • Een ieder die gebruik maakt van de faciliteiten die de vereniging biedt, dient de kantine/keuken net zo achter te laten als deze bij binnenkomst werd aangetroffen.

 • Op dagen dat er geen activiteiten gepland zijn, is er geen bardienst aanwezig. 

 • Op dagen dat er wel activiteiten gepland zijn zullen er bardiensten gedraaid worden door alle leden die een lidmaatschap hebben met 1 bardienst. Middels het bardienstrooster, welke jaarlijks medio maart geopend wordt op de website, kun je hiervoor intekenen. 

 • Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens je ingeplande bardienst, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Indien jouw bardienst noodgedwongen moet worden overgenomen door iemand van de kantinecommissie, dan kost dit je € 75,-. Hiervoor ontvang je een factuur.

 • LET OP: Zonder IVA-certificaat* is het niet toegestaan om achter de bar te komen! Hier staan hoge boetes op voor U ZELF en voor de vereniging!


* Mocht u het IVA- certificaat nog niet behaald hebben, via de deze link kunt u de toets maken: www.nocnsf.nl/iva. Kies voor maken toets. Naast uw eigen gegevens dient u de volgende gegevens in te vullen:
Email-adres barverantwoordelijke: [email protected]
Naam vereniging: TV de Molen
Aangesloten bij welke bond: KNLTB
Plaats vereniging: Nieuw-Beijerland
Naam barverantwoordelijke: G. Boender

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 691 510

Address

Karweistraat 2
3264 XV Nieuw-Beijerland

KVK-nummer

40322155