Baan afhangen

Een van de maatregelen die we genoodzaakt zijn om te nemen is dat het verplicht is om per 11 mei 2020 via de KNLTB ClubApp een baan af te hangen. Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen.

1. Download de app: KNLTB ClubApp vanuit de Google Play Store Store of App Store

2. Open de app nadat deze geïnstalleerd is en zoek naar T.V. de Molen:

3. Log in met je Clubnummer of Bondsnummer. Dit zijn dezelfde gegevens als waarmee je inlogt in het ledenportaal op de website van T.V. de Molen.
Als je deze niet meer weet, druk dan op "Wachtwoord vergeten" en doorloop de stappen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je bondsnummer staat op je KNLTB-pas. Mocht je deze gegevens ook niet meer weten, stuur dan een mailtje naar [email protected], dan sturen wij een nieuw wachtwoord dat hoort bij je Clubnummer.

4. In dit scherm komen de baanreservingen te staan die door of met jou zijn geboekt.
Druk onder in het scherm op "Baan reserveren" of op de tennisbal met "Spelen".

5. Selecteer op het groene vlak dat het dichtst bij de datum en tijd ligt die je wilt reserveren. De exacte starttijd zullen we in een volgend scherm aanpassen. Wil je een andere datum dan die van vandaag? Klik dan rechtsboven op het kalender icoon en kies daar voor welke datum je wilt reserveren. Dit kan tot maximaal 7 dagen vooruit.

6. Voeg toe met wie je gaat spelen en op welke tijd je de reservering wil beginnen.