We zoeken een nieuwe hoofdsponsor!

27 november 2019

50 jarig JUBILEUM-JAAR TV De Molen

Buiten is het inmiddels al vroeg donker. Het regent en de dag is somber geëindigd vandaag. Het is een mooie avond om terug te denken aan ons gehouden open toernooi. Nog maar kort geleden in augustus. Gezellig met jullie in het zonnetje. Gave gesprekken, lachen en kijken naar mooie partijen tennis. Het was een week genieten! Wat een enthousiasme. Wat een mooie vereniging zijn we. Op zo'n avond als deze besef je dat des te meer.

En dat besef is voor ons de drijfveer om nu al te denken aan ons JUBILEUMJAAR 2020. Waarvan we verwachten, dat we nog breder mogen en kunnen uitpakken. Onze eerste ideeën rollen inmiddels van tafel en we willen ons graag inschrijven bij de KNLTB.

MAAR HOE GAAT ONS TOERNOOI HETEN?
Wie wordt onze HOOFDSPONSOR?

Bent u of jij geïnteresseerd, of kent u / ken jij een bedrijf die zijn/haar naam aan het open toernooi en zo dus ook aan het jubileumjaar van onze vereniging wilt koppelen, GEEF JE DAN OP!

We wachten bewust nog heel even met publiceren via internet en de sociale media, zodat we de naam van de nieuwe sponsor ook nationaal kunnen laten gaan! Slim hè?

GEEF JE OP bij Mirjam van Dalen 06-19417723 of Piet Barendregt, telefoon: 06-22262750

PS: Dit bericht graag delen met iedereen!!!

De open toernooicommissie,
Lou, Rob, Aad, Piet en Jan.