Update Corona virus

15 maart 2020

Beste leden,

Vandaag zijn wederom verregaande maatregelen genomen door het kabinet in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

Vanuit de KNLTB zijn alle tennisverenigingen opgeroepen om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen, de Vroege Vogels, de koffietennis, de captainsbijeenkomst voor de voorjaarscompetitie en vrij tennissen. Als KNLTB vereniging geven wij gehoor aan deze oproep. Vanaf heden is het daarom helaas niet mogelijk om het sportpark te betreden.

Zodra de situatie verandert laten we jullie dit zo spoedig mogelijk weten!

Houdt je e-mail, onze website en de website van de KNLTB in de gaten voor updates rondom het coronavirus en onze vereniging!

Met vriendelijke groet,

Cees Verhulp 16-03-2020 10:49

Jammer dat het moet, maar wel zeer begrijpelijk. Risico 's vermijden is het allerbeste!!