(tijdelijk) vertrek Lara en kennismaking-clinic Marco Doff op zaterdag 29 september

17 september 2018


Beste leden van T.V. de Molen,

Graag wil ik jullie mededelen dat vanaf aankomende winter de tennislessen niet door mijzelf (Lara) zullen worden verzorgd. Sinds 2014 geef ik inmiddels alweer tennisles op T.V. de Molen. Dit met alle plezier en passie zowel aan de jeugd als de volwassenen. Er is nu een nieuwe kans voor ontwikkeling op mijn pad gekomen. Dit betekent dat mijn werkzaamheden vanaf oktober voornamelijk op een andere locatie zullen zijn. Om deze reden zal Marco Doff voor Tennisschool LVT de winterlessen een mooi vervolg geven. Nog steeds zal er op dezelfde manier aangemeld/ ingeschreven kunnen worden via Tennisschool LVT.
 
Hieronder zal Marco zich even voorstellen aan jullie:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Beste leden van T.V. De Molen,
 
Langs deze weg wil ik mij even voorstellen omdat ik vanaf 15 oktober de tennislessen op T. V. De Molen ga verzorgen. Mijn naam is Marco Doff, ben onlangs 50 jaar jong geworden en woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Klaaswaal. Ik ben op 7-jarige leeftijd begonnen met tennissen en was meteen enthousiast.  Ik ben al die jaren blijven tennissen en ben nog steeds actief op toernooien en speel ook competitie. Mijn speelsterkte in de enkel en dubbel is 3. Twaalf jaar geleden besloot ik mijn tennisleraar licentie te halen en kon daarna gelijk aan de slag bij T. V. Klaaswaal waar ik nu nog steeds met veel plezier les geef. Tennis en les geven is echt mijn passie. Het is een sport waar technische, tactische, en conditionele vaardigheden voor vereist zijn, deze aspecten probeer ik ook terug te laten komen in mijn trainingen. Maar het aller belangrijkste is plezier in het spelletje hebben! 
 
Op zaterdag 29 september vanaf 4 uur heb ik samen met Lara een middag gepland om kennis te maken met de leden van T.V. De Molen. Hopelijk zie ik jullie daar!
 
Graag zien we jullie op de GRATIS kennismaking-clinic en opening winterseizoen voor álle leden van T.V. De Molen op zaterdag 29 september vanaf 16.00 uur !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Sportieve groeten,
 
Lara van Tiggelen & Marco Doff
Tennisschool LVT

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186691510

Address

Karweistraat 2
3264 XV Nieuw-Beijerland
Nederland