Terugblik 2e Tennis Tuning Open

07 september 2022


Wat hadden de mannen van de open toernooi commissie er zin in, eindelijk weer een toernooi zoals een toernooi hoort te zijn, zonder maatregelen of beperkingen. 

Met een overweldigend aantal inschrijvingen gingen de commissies aan de slag met de speelschema’s, menu’s, loterij, banen prepareren en zelfs een feestavond. Het 2e Tennis Tuning Open kon beginnen! 

Maar dan, op zaterdag 27 augustus, vindt er een tragisch ongeluk plaats op de Zuidzijde te Nieuw-Beijerland. Wij hebben hier de afgelopen week, dagelijks bij stilgestaan. Iedereen heeft op een zeer respectvolle manier zijn of haar medewerking hieraan verleend, waarvoor dank.

Het was een week waarin het weer ons niet in de steek heeft gelaten, wij 85 partijen tennis hebben kunnen spelen, de tiebreaks en 3-setters niet op één hand te tellen zijn en waar de onderlinge sfeer heel fijn was. 

Ook werd deze week het stokje van de open toernooi commissie overgedragen.
Vijf jaar lang hebben Rob, Lou, Jan, Piet en Aad het open toernooi georganiseerd voor onze vereniging en zij vinden het mooi geweest! 
Heel erg bedankt dat wij mochten meelopen met jullie de afgelopen week, maar natuurlijk vooral voor jullie bijdrage de afgelopen jaren!

Uiteraard willen wij ook onze sponsors heel erg bedanken voor hun bijdrage ten behoeve van dit toernooi.
Hoofdsponsor: Timo van Driel van Tennis Tuning.

Subsponsors: PLUS Schalkoord, Porthandeling B.V., Deugro B.V., Van Eikeren Assurantiën, Van Egmond Fitness & Boxing en Bobby's Schiedam.
Sponsors prijzenpakket loterij: Lin bloemen, Peebba, Tankstation Ben Nobel, Bouman sportprijzen, Ina Wiltens, Letters by Berg, Skin bij Esther en [email protected]

Tenslotte willen wij Ellen en vrijwilliger Monica van de de keuken- en barcommissie, Hans van de technische commissie en Caroline voor de organisatie van de loterij ook even benoemen, jullie zijn toppers! 

Bedankt voor jullie deelname! Volgend jaar gaan wij ons uiterste best doen om weer een mooi, sportief en gezellig open toernooi te organiseren en natuurlijk hopen wij jullie dan ook weer te mogen verwelkomen op TV de Molen!

Met sportieve groet,

De nieuwe toernooicommissie

Natasja, Erik, Arjan, Hugo en Claire


Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 691 510

Address

Karweistraat 2
3264 XV Nieuw-Beijerland

KVK-nummer

40322155