Racketwissels weer van start!

06 juli 2021

Gelukkig mogen we steeds meer en daarom gaan we ook weer starten met Racketwissel woensdagavond, koffietennis en Vroege Vogels zoals we gewend waren.

Dit betekent dat er vooraf banen worden geblokt voor deze activiteiten en er niet meer individueel afgehangen hoeft te worden. Wel is het vanuit het RIVM verplicht dat er een registratie en gezondheidscheck plaatsvindt.

Op de statafel in de kantine ligt vanaf deze week een schrift waar je als deelnemer je naam invult als je komt meedoen aan één van de activiteiten. Door het invullen van je naam, verklaar je automatisch dat je alle vragen van de gezondheidscheck met ‘NEE’ hebt beantwoord.

Indien je een van de vragen met ja beantwoord, kom dan NIET naar de vereniging!

1. Had je afgelopen 24 uur een of meer van de volgende klachten?
    • Hoesten
    • Verkoudheidsklachten
    • Verhoging of koorts
    • Benauwdheid
    • Reuk- en/of smaakverlie
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  4. Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je:
    • Direct contact had met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
    • Korter dan 14 dagen geleden uit een land/regio bent teruggekeerd met code oranje of rood?

En vergeet niet om, ook na vrijspelen,  je drankjes af te rekenen, de koelkasten bij de vullen en het lege fust even op te ruimen!!

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.