PUBQUIZ zeer geslaagd

26 november 2018

Afgelopen vrijdag hebben we de eerste PUBQUIZ gehad en we mogen spreken van een zeer geslaagde avond. Het was een volle bak. Het enthousiasme en de fanatieke instelling van de teams waren bewonderingswaardig. 

Een quiz levert uiteraard altijd leuke wetenswaardigheden op. Zo was er bijvoorbeeld niemand van de deelnemers die wist uit hoeveel boeken het Oude en Nieuwe Testament bestaat maar pornoster Bobbi Eden wist wel iedereen te herkennen. Zo kennen we onze leden ook weer. We zijn trots op jullie! Volgende keer maar een ronde “Kamasutra” toevoegen.

De wisselbokaal en bijbehorende prijzen zijn gewonnen door Team BrainPower van teamcaptain Natalie met maar liefst 100 punten. Er waren in totaal 155 punten te verdienen dus een mooie score!! Op de tweede plaats met 87 punten, na een shoot-out, is Team Kingkornuiten van teamcaptain Peter geëindigd. De derde plaats was voor team Les Quizerables van teamcaptain Ingrid, ook met 87 punten. Gefeliciteerd allemaal!!

Er zijn al geruchten gaande voor een vervolg op deze eerste PUBQUIZ. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en enthousiasme. Uiteraard ook dank aan het barpersoneel.

Het organisatiecomité,

Ids, Bob & Ruud

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 691 510

Address

Karweistraat 2
3264 XV Nieuw-Beijerland