Ook dubbelen weer toegestaan!

20 mei 2020


Heerlijk, we mogen weer tennissen! Er worden al veelvuldig banen afgehangen via de ClubApp!

Dat was een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf donderdag 21 mei ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. 

De regel dat er van te voren gereserveerd moet worden via de KNLTB ClubApp blijft zoals hij was, alleen kunnen ook dubbelaars nu een baan reserveren. Voor dubbelen geldt een speeltijd van 90 minuten in plaats van 60 minuten bij het enkelen.
Op de website is te lezen hoe je de app kunt downloaden.

Leuk om te weten is dat de app ook een laddercompetitie mogelijkheid heeft. Deze vind je onder het kopje ‘wedstrijden’. De enkel ladder is al van start. We zullen z.s.m. een dubbel variant maken.

Het clubhuis en terras moeten, volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines, nog gesloten blijven tot 1 september. Wel kunnen jullie bij hoge nood gebruik maken van de WC, mits je hem reinigt met de daarvoor bestemde spray. Ook de looproutes op het park blijven van kracht. 

Kortom, alle regels blijven zoals ze waren met één prettige versoepeling: ook 18+ leden mogen dubbelen!! 

Veel tennisplezier allemaal en op naar de volgende versoepeling… 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 186 691 510

Address

Karweistraat 2
3264 XV Nieuw-Beijerland