Corona update: Regelingen aangescherpt!

30 september 2020

Corona is nog steeds niet klaar met ons en houdt de gemoederen helaas nog volop bezig. Het kabinet heeft maandag jl. aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen worden in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel in het grootste deel van Nederland en ook het aantal ziekenhuisopnames neemt toe. Veel mensen en sport- en horecalocaties hebben zich goed aan de richtlijnen gehouden, zo ook tennis en padelverenigingen. Maar het is niet genoeg om de verspreiding van het virus in te dammen. Om een nieuwe lockdown te voorkomen, worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt.

Voor TV de Molen betekent dit het volgende:

• We blijven de regels en instructies van het RIVM en de KNLTB volgen.
  • Geen toeschouwers op ons park.
  • Clubhuis is alleen geopend voor hoog noodzakelijk toiletgebruik
  • Na het spelen het park direct weer verlaten.
  • Afhangen en reserveren van tennisbanen blijft verplicht
  • Vroege vogels, racketwissel, koffietennis kunnen onder voorwaarden doorgaan. Lees de aanpassingen verderop in deze mail.
  • Aanpassingen van de competitieplanning
  • Korendijkse Clubkampioenschappen gaan niet door
  • Neem je verantwoordelijkheid: ben je (of een gezinslid/medebewoner) verkouden of heb je  andere corona gerelateerd klachten: blijf alsjeblief thuis.

Geen toeschouwers op het tennispark
Het is niet toegestaan om zonder wedstrijd te spelen of baanreservering op het tennispark aanwezig te zijn.  De technische commissie kan werkzaamheden wel uitvoeren maar het clubhuis is ook dan alleen toegankelijk voor hoog noodzakelijk toiletgebruik

Clubhuis is gesloten
Het clubhuis is tot nader orde gesloten, de toiletten en kleedkamer kunnen in geval van nood wel gebruikt worden. Na het spelen, direct het park weer verlaten.

Vroege vogels, racketwissel, koffietennis
Deze activiteiten gaan door met de volgende maatregelen:

• Clubhuis is gesloten, dus géén koffie, thee of bitterbal
  • Zodra jij jouw laatste wedstrijd hebt gespeeld, verlaat je direct het park.
  • Iedereen blijft buiten, ook bij (plotseling) slecht weer is schuilen in de kantine niet toegestaan. Gelukkig hebben we een overkapping! Maar blijf alert op de 1,5 meter afstand en de overige maatregelen van het RIVM.

Korendijkse Clubkampioenschappen gaan niet door
Deze stonden gepland op zondag 4 oktober en hebben we helaas besloten te annuleren. Alle deelnemers zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Afhangen en reserveren van tennisbanen
Net zoals afgelopen periode zullen we online reserveren wanneer we willen vrij spelen. Let hierbij op dat je niet standaard vooraf iets reserveert en dat je op tijd de reservering annuleert wanneer je niet komt!

Aanpassingen competitie planning

Alle teamcaptains ontvangen van de VCL aanvullende informatie over de competitie. Wanneer je nog vragen hebt kun je hiervoor terecht bij Rob of Lou.

Laten we met elkaar er weer voor zorgen dat we de aangepaste regels opvolgen en naleven.

Hebben jullie specifieke vragen en/of tips, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht