Corona update: Bijna alle maatregelen overboord!

24 september 2021

Na de afgelopen persconferentie zijn er nieuwe regels en richtlijnen waar wij ons als tennisvereniging ook aan dienen te houden.
Via deze mail willen wij jullie hiervan op de hoogte brengen en vragen deze te op te volgen. In de bijlage vinden jullie alle tips ook nog uitgebreid terug.

Met ingang van 25 september geldt:

• De horeca en het clubhuis dienen om 00.00uur gesloten te worden
  • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers
  • Het advies blijft 1,5 meter afstand te houden

Met ingang van 25 september geldt bij gebruik van terras, toilet, kleedkamer, bestellen en/of afhalen van eten en drinken in het clubhuis en het buiten nuttigen:

• Er is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Met ingang van 25 september geldt bij het nuttigen van drinken of eten in de kantine:

• Er is een coronatoegangsbewijs verplicht (een vaccinatiebewijs, een negatief testresultaat niet ouder dan 24 uur of een bewijs dat je corona hebt doorgemaakt en ervan genezen bent). Deze moet worden gecontroleerd samen met een geldig ID.
  • Tijdens algemene activiteiten zal de organisatie op dat moment de verantwoordelijkheid dragen voor het checken van het coronatoegangsbewijs.
  • Tijdens de competitie zullen de teamcaptains verantwoordelijk zijn voor het checken van het coronatoegangsbwijs bij zowel het eigen team als de gasten. Hierover zullen zij van de competitieleider nog een email ontvangen.
  • Om de controle eenvoudig uit te voeren is de app “CoronaCheckScanner” beschikbaar. Zie https://coronacheck.nl/nl/scanner/

Heb je bardienst de komende periode? Lees de regels en de tips in de bijlage dan vooraf door zodat je goed op de hoogte bent.

Mochten er vragen zijn dat kunnen deze, afhankelijk waar de vraag over gaat gesteld worden, aan het bestuur, de VCL of de voorzitter barcommissie.

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.