Laddercompetitie

Via de KNLTB ClubApp en achter de inlogschermen op de website van www.tv-demolen.nl kan je deelnemen aan verschillende laddercompetities. Dit is een functie die vanuit de KNLTB nog volop in ontwikkeling is en daarom werkt niet alles zoals het zou moeten werken of zoals je verwacht dat het werkt. Daarom hieronder een handleiding hoe je wedstrijden kan plannen en resultaten kunt invoeren.

De belangrijkste tip hierbij alvast is gebruik geen links die in e-mails worden verstuurd en doe alles via de KNLTB ClubApp!

1. Ga via de knop "Spelen" onderin het scherm en druk vervolgens op "Wedstrijden" boven in het scherm. Ga via de knop "Laddercompetitie" naar de verschillende laddercompetities die beschikbaar zijn.
  2. Selecteer onder de knop "Mijn competities" de laddercompetitie waarin je iemand wil uitdagen.
  3. Klik op de knop "Uitdagen" bij de speler die je wil uitdagen om hoger op de ladder te komen.
  4. Vul een bericht in om iemand uit te dagen. En geef een voorgestelde datum en tijd op.
    LET OP! In een volgend scherm kan iemand anders een ander moment voorstellen. Dit werkt niet! Als je dat doet kan je na de wedstrijd geen uitslag invullen. Dus:
    - Stem via whatsapp, mondeling of via een andere manier een moment af en vul die in.
    - Als het moment later niet uit blijkt te komen, stem dan onderling een moment af maar pas deze wedstrijd niet aan! De uitslag kan je wel pas invullen na het moment dat in de uitdaging is opgegeven.
    In het scherm komt nu te staan dat de uitdaging is verzonden:
  5. De uitgedaagde krijgt een mail met daarin de boodschap dat iemand hem/haar heeft uitgedaagd. Gebruik de links in de e-mail niet maar ga vervolgens naar de KNLTB ClubApp.